Politica de colectare a datelor

CINE SUNTEM?

Suntem Lightning Christmas, un brand al S.C. LIGHTNING MBC S.R.L, magazin online de vanzare curusuri, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul în Timișoara, strada Virgiliu nr.10,ap.3, C.U.I. 37526307 și înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul: J35/1671/2017.

Adresa sitului web este: https://cursuri.lightning-mbc.ro

CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI DE CE LE COLECTĂM

Ca vizitator al site-ului nostru, e bine să știi că îți vom colecta date personale cu scopul de a-ți putea pune la dispoziție produsele și pentru a-ți oferi atât servicii cât mai adaptate nevoilor tale, cât și oferte/ discounturi.

În general, colectăm datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel încât ai controlul asupra tipului de informație pe care ni-l oferi.

În cadrul paginii gtale personale (Contul meu) de pe site-ul nostru, ai posibilitatea de a adăuga informații suplimentare sau de a le modifica pe cele existente.

Când plasezi o comandă, ne furnizezi informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

De asemenea, îți oferim și posibilitatea de a te înregistra pe site-ul nostru prin contul de Facebook sau Google. Dacă optezi pentru una dintre aceste variante, vei fi direcționat către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia te vor informa cu privire la transferul datelor tale către Lightning Christmas. Poți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul vizitării site-ului nostru web pentru a-și personaliza experiența online și a te pune la dispoziție oferte adaptate profilului tău.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Printre datele colectate pe site-ul nostru menționăm următoarele:

  • Nume și prenume;
  • Număr de telefon;
  • E-mail;
  • Adresa de livrare;
  • Data nașterii;
  • Sex,
  • Media (opțional);
  • IP.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic conținutul acestei Politici de Confidentialitate.

CUM COLECTĂM DATELE TALE PERSONALE?

Datele tale personale vor fi colectate pe site-ul nostru prin intermediul formularelor (de contact, de înregistrare, de comandă), comentariilor (pe care le vei lăsă pe site-ul nostru), prin intermdiul cookie-urilor și tool-urilor specifice de marketing (Facebook Pixel, Google Analytics, Hotjar, Mailchimp etc).

Pentru întreaga politică de utilizare a cooki-urilor pe site-ul nostru click aici.

CU CINE PARTAJĂM DATELE TALE

Datele tale personale ce vor fi colectate pe acest site, vor fi utilizate stric de către S.C LIGHTNING MBC S.R.L și terții (serviciul de plată online, agenția de marketing, firma de curierat etc) acestora în scopul furnizării serviciilor.

CÂT TIMP ÎȚI PĂSTRĂM DATELE

Vom păstra datele tale pe o perioadă nedeteminată sau până la solicitarea ta de a le șterge.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând. De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

CE DREPTURI AI ASUPRA DATELOR TALE

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

UNDE ÎȚI TRIMITEM DATELE

La solicitarea ta de furnizare a datelor personale colectate de site-ul nostru, îți vom trimite lista cu acestea pe adresa de e-mail din baza noastră de date.

INFORMAȚIILE TALE DE CONTACT

Informațiile tale de contact, cum ar fi: nume, prenume, telefon, adresă de e-mail și adresa de livrare, vor utilizate de către echipa noastă doar pentru cele menționate în acesată politică.

CUM ÎȚI PROTEJĂM DATELE

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Pentru alte informații suplimentare referitoare la politica de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: christmas@lightning-mbc.ro